Activitat Assistencial

PATOLOGIES FREQÜENTS

EQUIPS DE TREBALL

Proyecto Visión realitza la seva activitat assistencial en dues vessants, privada i pública

 

PRIVADA

A St. Louise Eye Clinic de Mekelle (Clínica de les religioses Filles de la Caritat), Proyecto Visión visita a multitud de pacients i intervé quirúrgicament els que tenen problemes oculars, especialment cataractes, perquè és la patologia més important de ceguesa evitable i perquè la nostra actuació fa que una persona cega recuperi immediatament la vista. Però no solsamènt s’operen cataractes,també d’altres patologies oculars com glaucomes, pterigiums amb transplantaments de conjuntiva, estrabismes, ptosis, dacriocistitis etc.

Totes aquestes actuacions quirúrgiques requereixen una amplia activitat en consultes externes de manera que es realitzen per part dels OMA unes 1000 biometries i entre 2.500 i 3000 visites per part dels oftalmòlegs de P V

Proyecto Visión organitza per tot això anualment de 6 a 8 camps quirúrgics,per operar a pacients amb cataractes, amb la col·locació d'implant intraocular. Cada any es realitzen aproximadament de 900 a 1000 intervencions,però la Clínica és oberta tot l'any de forma que quan els los cirurgians espanyols no són allà l'activitat assistencial és anualment de 41.000 visites.

 

 

PÚBLICA

Proyecto Visión també aporta a l'Hospital de Quiha aparells i material quirúrgic.

Aquest hospital és l'únic centre d'aquesta regió que té assistència oftalmològica. El seu director, el Dr. Tilahum, és al mateix temps el director de l'escola d' oftalmologia fundada per Proyecto Visión.

La relació de Proyecto Visión amb l' hospital de Quiha és fluida.

Els oftalmòlegs de Proyecto Visión es desplacen a aquest hospital per intervenir patologies en les que ells tenen menys experiència,com els estrabismes i la patologia palpebral, a part de la consulta de casos clínics.


En els dos últims anys, Himalaya Cataract Projec ONG dels EE.UU. també col·labora en aquest hospital.

 

 

 

 

NOU HOSPITAL DE QUIHA

 

 

De la col·laboració amb l' Hospital de Quiha, hi observan les amplies deficiències, va néixer l'acord amb el Tigray Health Bureau de construir-hi un Hospital monogràfic d' Oftalmologia en què hi hagués tres quiròfans on poder intervenir i així triplicar la activitat que allí es realitza.

Mes imatges....