MES Actualitat. Assemblea

ÚLTIMES NOTÍCIES 20-04-2012

ASSEMBLEA ANUAL DE PROYECTO VISIÓN 201

Barcelona 15 d’abril de 2012

Benvolguts socis/es,

Com cada any per aquestes dates us convoquem a l’Assemblea General que celebrarem el proper dia 11 de maig a les 19 h. en primera convocatòria i a les 19:30h. en segona convocatòria al Col•legi del Sagrat Cor Diputació c. Diputació nº 326 (entrada pel carrer Diputació). La direcció de l’escola ens cedeix amablement, un any més, la sala d’actes per a la nostra assemblea.

L’ordre del dia constarà de l’informe dels resultats i balanç del 2011, pressupost per el 2012 i presentació dels nous projectes que estem desenvolupant a Mekelle (Etiòpia)
Hauríem de renovar els càrrecs de Tresorers, i d’algun altre membre de la junta i tal com marquen els estatuts, han d’esser nomenats per l’assemblea. Qui vulgui formar part de la junta pot enviar una sol•licitud a Proyecto Visión. c. Camp nº 18, 08022 Barcelona.

En acabar l’assemblea i amb tots els que vulgueu, podrem compartir un sopar lleuger preparat per SALTA ( empresa d’inserció social ) aportació de 25 €. Per tal de poder organitzar millor el sopar cal que confirmeu l’assistència a Proyecto.Vision. tlf. 93 212 84 97 o al e-mail proyectovision1@gmail.com indicant el nom de la persona que fa la reserva i el número de persones que es quedaran a sopar.

Esperem retrobar-nos el proper dia 11 de maig . Es molt important la vostra assistència i a la vegada us demanem que animeu a venir a possibles nous socis. Els nostres projectes cada dia són més grans i necessitem la col•laboració de tots.

Moltes gràcies.
Julio de la Cámara
President de P.V.